Skotersafari

Det är en underbar känsla att sitta på skotern och njuta av snön och den orörda naturen på fjället runt Kläppenberget. På skoterturen ser din guide till att utflykten blir ett minne för livet.

För att kunna delta i skotersafarit måste man kunna sitta upp själv och hålla i sig själv bakom chauffören (man får alltså inte sitta framför chauffören). För att få köra själv måste man vara minst 15 år och ha någon form av förarbevis; körkort, mopedkort eller skoterkort. Har man inte något av dessa får man inte köra själv, oavsett hur gammal man är.  

Samlingsplats är på Tranantorget vid norra gaveln av receptionen (mittemellan reception Tranan och restaurang Tranan). Man får låna hjälm och gogglar på plats. 

Skotersafari kan du boka dessa tider:
Onsdag–lördag (v. 52–14), 10.00–11.30, 13.00–14.30, 15.00–16.30.

Pris: 750 SEK/skoter. Max 2 pers./skoter
Samlingsplats: Tranantorget
Ålder: Alla åldrar
Anmälan: Föranmälan på klappen.se, telefon 0280-96200 eller i receptionen på Tranantorget. För att en tur ska bli av måste minimum två skotrar vara bokade.
Ytterligare information: Avbokning måste ske senast dagen innan för att få pengarna tillbaka. Har man sjukintyg så får man tillbaka pengar även samma dag.

EVENTKALENDER

Vinterns Event på Kläppen