Toppstugan

Med gondolen blir Toppstugan ännu mer toppen.

Få toppstugor bjuder på en sådan vy som Toppstugan i Kläppen. Nu kan du ta gondolbanan upp för att bara njuta av utsikten och fika eller njuta av våfflor, soppa eller dagens à la carte. I baren finns både svalkande drycker och riktigt värmande, toppade med vispgrädde och spetsade med lite rom för den som vill. Våra fondueaftnar är en mysig variant av dopp i grytan och upplevelserna kräver inte längre full vintermundering, då du åker bekvämt i gondol upp och ner.

Med den nya gondolbanan ges massor av möjligheter så håll utkik på klappen.se på vilka aktiviteter som dyker upp. Säsongen kommer att bjuda på en hel del kulinariska överraskningar på Toppstugan. Glöm inte att boka!

Dagtid

Dagtid är Toppstugan en populär plats att fika och äta på. Fikabordet är fyllt av bakverk både från vårt lokala bageri i Sälens By och från vår egen konditor Mikaela som har fått ett eget litet bageri på Tranan.

Årets nyhet är Matsalen där du äter en lunch inspirerad från skidorterna i Italien. I Matsalen är det bordsservering och du blir ompysslad av vår trevliga personal. Meny för Matsalen >>

Boka vår populära fondue. I år tar du dig enkelt upp med Gondolen. På fonduekvällen serverar vi oxfilé, 3 olika såser, gratäng, sallad och en skål med broccoli och blomkål som passar bra i grytan.

Från och med måndag den 17/4 är det stängt!

GOFIKA

Alla dagar, 10.00–17.00.

LUNCH
Varje dag serveras à la carte lunch. Storslagen utsikt över dalen ingår.
Alla dagar, 11.00–15.00.

TOPPENKVÄLLAR PÅ TOPPSTUGAN
På kvällen tänder vi stearinljusen och bjuder in till fondueafton och andra kulinariska mataktiviteter på Toppstugan. Fonduen är redan en klassiker med dopp i grytan. Andra kvällar bjuder vi till bords med matglada överraskningar. Är restaurangen öppen är givetvis baren öppen med bedårande utsikt över dalgången.

Boka senast 15.00 samma dag på tel 0280-242 31 eller på klappen.se. Endast förbokning.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.
Se Kläppen dag >> för senaste informationen.

Bordsbokning Toppstugan

Välj först Plats, för att se bokningsbara dagar.