Toppstugan

På Toppstugan är utsikten över Sälendalen magnifik. Här kan du njuta på verandan när vårsolen värmer eller sitta inne vid brasan och blicka ut genom panoramafönstren.

På menyn står härliga bakverk, våfflor och rykande het gulasch. En skidklassiker som alltid går hem. För de riktigt hungriga finns pasta i olika former, liksom fräscha hamburgare och sallader. Toppstugan är välbesökt, redan på morgonen serveras frukost vissa dagar i veckan för de som beställt morgonskidåkning. Under dagen är Toppstugan en given plats för en paus och för att knäppa upp pjäxorna.


Varje dag serveras à la carte lunch och vid soliga dagar grillar vi Toppstugan Burgers på utegrillen.

Fondueafton
På kvällen tänder vi stearinljusen och bjuder in  till fondueafton på Toppstugan. En trevlig  familjeaktivitet med dopp i grytan och en färd upp på toppen där man åker vessla. Klä dig varmt!

"GOFIKA" & À LA CARTE
Toppstugan bjuder på storslagen utsikt. Här serveras allt ifrån ”gofika” till smörgåsar och à la carte lunch för hungriga skidåkare, vid soliga dagar grillar vi Toppstugan burgers på utegrillen.
Alla dagar, 11.00-15.00

FONDUEAFTON
På kvällen tänder vi stearinljusen och bjuder in till fondueafton på Toppstugan. En trevlig familjeaktivitet med dopp i grytan och en färd upp på toppen med vessla. Klä dig varmt!
Vecka 14, fredag fr.18.30
Pris: 495 SEK, barn 4–12 år 145 SEK, 0–3 år äter gratis.

Boka senast 15.00 samma dag på tel 0280-242 31 eller på klappen.se.
Transport till Toppstugan tur och retur ingår. Din bokade tid är den tid transporten avgår från Tranantorget. Endast förbokning.

Boka bord