Konferens >>

Konferensresan

På Kläppen får ni en konferensupplevelse i en härlig vintermiljö med god mat och fin skidåkning. Några svängar i backen innan eller efter mötet kanske?
Dagskonferens >>

Dagskonferens

Kombinera konferens & skidåkning över en dag! Vill ni kombinera mysig skidåkning i 4 väderstreck & god mat med konferens?
Skolor >>

Skolresan

Åk med skolan, konfirmationsgruppen eller idrottslaget på en oförglömlig vintersemester. Egen utrustning eller hyra? Vi löser det!
Friluftsdag >>

Friluftsdag

Åk på äventyr med klassen till Kläppen för underbar skidåkning. Åk i Sveriges bästa Snowpark och Sveriges bästa backe och ät en god lunch på våra fina...
Aktiviteter & Skidskola >>

Aktiviteter och Skidskola

Kom igång och få de bästa förutsättningarna för en bra start på skidresan och se vad ni kan göra mer för aktiviteter på Kläppen.
Gruppresan >>

Gruppresan

Ta med dig familj och vänner på en gruppresa till Kläppen. Vi erbjuder skidåkning i 4 väderstreck, härlig Kläppen-snö och en mysig familjär stämning. Bo i...
Idrottsresor >>

Idrottsresor

Slipa på tekniken och träna inför tävling hos oss på Kläppen. Vi erbjuder bra skidåkning i varierande svårigheter som passar era behov. Vi hjälper er att hit...

Önskar ni hjälp med bokning av buss för er grupp?

Vi kan genom ett samarbete med Axelsson buss som har en lång och gedigen erfarenhet när det gäller persontransporter, erbjuda tur och retur från flertal upphämtningsplastser och ta er hit till Kläppen Ski Resort.