Halster Bar & Bistro

Nya hjärtat i Kläppen till Halster återvänder du med fördel till frukost, lunch och middag. Trevlig bordsservering, rymlig atmosfär och på eftermiddagens after ski med liveframträdande. Här kommer det framför allt att bjudas på gott och grillat till hela familjen.

På Halster Bar & Bistro kan man börja dagen men en livsnjutarfrukost och till lunch serveras alltid välllagad dagens rätt samt en á la carte. Kvällstid bjuder köket på en härlig á la carte med inriktning på grillat

Börja dagen med en livsnjutarfrukost med inriktning på hälsosamt och ekologiskt. Här finns allt från nybakat bröd, müsli, charkpålägg, marmelader och småvarmt.

Luncherna på Halster består av vällagad husmanskost och beställs i baren och serveras vid bordet, medan du njuter av vyn och tar del av skidåkningen från insidan. 
På lunchen serveras alltid vällagad dagens rätt samt en liten á la carte. På eftermiddagen när benen börjar bli möra är det dags för after ski. Här intas den scenen av kända och okända trubadurer och band, för att skapa bästa after ski-stämning. 

Som namnet antyder är grillat specialiteten så på kvällstid 
bjuder köket på härlig á la carte med inriktning på grillat; kött, fisk, fågel, korv, grönsaker, frukt och goda tillbehör. Vissa dagar kompletteras menyn med fondue och grillbuffé.  Förutom grillade huvudrätter bjuds det även på grillade förrätter och efterrätter. Men framför allt är det här en plats för att njuta tillsammns och att dela, och då inte bara dagens skidupplevelse.

Halster Bar & Bistro

FRUKOST - 07.30-10.00
Livsnjutarfrukost med hemlagat, säsongsanpassat och närproducerat. Klassisk rejäl buffé med allt från nybakat bröd från vårt eget bageri till müsli och flingor, juicer, charkuterier och småvarmt.
Öppettider:
11-12/12 - 13/12/12, 14/12-17/12 stängt, 18/12 -Alla dagar

DAGENS LUNCH - 11.30-14.30
På lunchen serveras alltid vällagad dagens rätt samt en liten á la carte.
Öppettider:
11/12 -Alla dagar

AFTER SKI - 15.00-17-00 
Här intas den scenen av kända och okända trubadurer och band, för att skapa bästa after ski-stämning. Live på scen från kl. 15.30 
Öppettider:
11-12/12 - 13/12/12, 14/12-17/12 stängt, 18/12 -Alla dagar

KVÄLL - från kl. 18.00
Kvällstid bjuder köket på härlig á la carte med inriktning på grillat; kött, fisk, fågel, korv, grönsaker, frukt och gaoda tillbehör. Vissa dagar kompletteras menyn med fondue och grillbuffé.
Öppettider: 
11/12-12/12, 13-17/12 stängt, 
18/12 - 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Se klappen.se/idag>> för aktuell information.