Blue Line

Alltid öppen till 18:00!

Kläppen Snowpark är en av de ledande parkerna såväl i utveckling som i nytänkande, vi har varit det under de senaste 15 åren. Blue Line Parken har support av den närliggande knappliften (Lommen) vilket gör att du kan se dina kompisar åka i parken när du själv tar liften upp igen för nästa åk. Parken vänder sig till dig som vill ta steget från Junior Snowpark till lite större hopp och lite svårare rails. Parken öppnar redan i december och är alltid den första parken att öppna för säsongen. I Blue Line kan du göra riktigt många åk, parken håller öppet från kl 09.00-18.00 alla dagar i veckan.

Events

Parken står under säsongen ofta i centrum för olika events. Här får ni snabbt överblick om vad som händer och när. Under helgen mellan 12-15 mars står vi åter igen som värd för SM i snowboard och freeskiing. Grenar som tävlingarna avgörs i är Slopestyle, Big Air och Halfpipe.

Snögaranti – hur vågar vi?

Det kan verka lite dumdristigt, men vi har oftast tur med vädret. Eller egentligen handlar det nog mer om ett mycket fördelaktigt läge i kombination med riktigt bra snökanoner än ren tur. Så bra att vi vågar lämna snögaranti för 14 pister hela säsongen! Läs mer här.

Öppettider

Juniorparken:
Stängt 
Blue line:

Öppet till kl. 18.00
Stora parken:
Stängt

Sociala medier

Instagram: @klappensnowpark