Vuxen 15 år-

Att gå i skidskola ger dig en fantastisk möjlighet att utvecklas som skidåkare. Vi hjälper dig med din skidteknik och ger dig många nya upplevelser och minnen. Vårt mål är att individsanpassa undervisningen så att du lär dig så mycket som möjligt. Ta chansen att utveckla din skidåkning tillsammans med oss!

(måndag-torsdag och fredag-lördag)

Samlingsplats Ungdomar 9-14 år, Vuxna 15 år- och skidupplevelser och snowboard: Tranantorget
I skidområdet finns det samlingsskyltar utmärkta efter typ av lektion du bokat.

Level 1 - 75 min

Nybörjarkurs för dig som vill lära dig grunderna inom skidåkning. Vi hjälper dig att bli bekant med din utrustning och tränar på att glida, svänga, bromsa och åka lift. Vi garanterar att du efter denna kurs kommer att kunna åka i lättare backar och åka lift. Veckan anpassas efter deltagarnas förmåga.

Förkunskapskrav: Inga.

Level 2 - 75 min

Förkunskapskrav: Du kan svänga och bromsa i gröna backar och är redo för, eller har provat blåa backar. Du kan åka knapplift själv.

Level 3 - 75 min

Förkunskapskrav: Du kan svänga och bromsa i blåa backar och är redo för, eller har provat röda backar. Du kan åka i alla liftar.

Level 4 - 75 min

Förkunskapskrav: Du gillar utmaningar, kan åka i röda backar och är redo för, eller har provat svarta backar. Du kan åka alla liftar.