Skidåkning klassas nu som friskvård

Skidåkning klassas nu som friskvård!

Skidåkning klassas nu som friskvård!
En riktigt rolig nyhet är att skidåkning nu är godkänt som skattefri friskvårdsförmån. Inte så konstigt tycker vi med tanke på att man är ute och får frisk luft, tränar både styrka och koordination plus att det är livsnjutning på hög nivå.

Hur använder jag friskvårdsbidraget när du köper Skipass?
För att du ska kunna nyttja friskvårdsbidraget när du köper Skipass behöver du ett kvitto som bevisar att det är just du som har använt Skipasset - vilket du redovisar till din arbetsgivare. Detta skaffar du dig enklast genom att köpa ditt Skipass i vår onlinebokning.

Om du gör ditt köp i vår onlinebokning registreras ditt Skipass tillsammans med ditt namn direkt på fakturan som du sedan kan skriva ut och använda som underlag när du ansöker om bidraget.

Betalning & kvitton för friskvårdsbidraget
Kläppen Ski Resort AB är inte anslutet till några friskvårdsnätverk utan du köper och betalar ditt Skipass som vanligt i vår onlinebokning och ansöker sedan i efterhand om bidraget med din kvittokopia eller bokningsbekräftelse som underlag. Vi skapar inte heller specialkvitton i våra kassor på plats i Kläppen utan hänvisar dig som vill nyttja detta till vår onlinebokning.

Vi kan tyvärr inte skriva ut kvitton i efterhand - orginalkvitto/faktura med namn måste efterfrågas vid köptillfället.