Shop & hyra - Välkomstcentret

med allt för din skidåkning

Utrusta dig på välkomstcentret

Det kan vara värt att vänta med att köpa skidor, bräda och pjäxor tills du kommer till oss. Av erfarenhet vet vi att fel skidutrustning kan förstöra den bästa skiddagen. Vi hjälper dig att välja det som är rätt för dig och du kan även få hjälp med inpassningen av utrustningen, inget ska skava och göra ont. Behövs det kan vi gjuta sulor till dina pjäxor eller lästa ut pjäxor som klämmer. Förutom det alpina segmentet finns gott om utrustning för längdåkning.

Sälens största snowboardvägg!

Vi på Kläppen älskar all vintersport och vi brinner lite extra för snowboard. Det märker du när du kommer in i shopen på välkomstcentret, Sälens största snowboardvägg och testsortiment i butiken samt tre olika nivåer i uthyrningen.

I vårt snowboardsortiment hittar varumärkena Salomon, Nitro, Burton, Rome, Thirtytwo, Gnu, Lib tech, Switchback, Bent Metal, Bataleon och Lobster.

Till Uthyrningen >>

Uthyrning

Kläppens skiduthyrning är den nära uthyrningen, om en pjäxa klämmer eller om du vill prova på något annat så kom bara in så löser vi det direkt.
Verkstaden >>

Skidverkstaden

På Välkomstcentret finns också våra experter från verkstaden, ifall din utrustning behöver lite valla eller annan omvårdnad.

Skiduthyrningen hittar du vid receptionen på välkomstcentret

Kontakt:
+46 (0)280-96200