Paddla kanot i Sälen

Se fjällen och den otämjda naturen från ett helt nytt perspektiv. Åk på kanotsafari när ni hälsar på hos oss under sommaren.

På Kläppen har ni möjlighet att paddla kanot längs med den slående vackra Västerdalälven. Vi vågar garantera att ni får se majestätisk natur och chanserna är även goda att ni får se några vilda djur. På vägen kan ni passa på att stanna upp för ett dopp eller kanske en liten picknick.

Testa något nytt – Stand Up Paddle

Stand Up Paddleboarding, eller SUP, som det förkortas, är en snabbt växande vattensport. Mycket på grund av att det är en effektiv träningsform när det kommer till styrka, kondition och inte minst balans. Den kan utföras av nästan alla och går ut på att man paddlar ståendes på en särskilt utformad surfbräda. Om det är första gången ni provar Stand Up Paddle så har ni tur. Västerdalälven är nämligen perfekt att öva upp sig i. En riktigt rolig aktivitet att ägna sig åt med vänner och familj!  

Villkor för att hyra

Kanoter och Stand Up Paddleboards finns att hyra i receptionen på Kläppens Camping. Kanoterna kan hyras för heldagar, men även kortare tid. Åldersgränsen för att hyra är 16 år och det är givetvis obligatoriskt att använd flytväst.

Kläppen i sommartid

Under sommaren visar sig Sälen och Kläppen, med sitt underbara läge vid Dalälven, en helt annan sida. Som om naturen var gjord för att få oss ner i varv under semestern. Väl hos oss kommer ni märka att det går ganska fort att bara ta dagen som den kommer bland fjällets harmoniska omgivningar.

Paddla på Västerdalälven

Paddla kanot längst med den vackra Västerdalälven och ta chansen att uppleva både vilda djur och mäktig natur. Passa på att stanna till vid någon strandkant och bada eller ta en pick-nick i solen. Ni kan välja att paddla en kortare bit uppströms mot Sälens by, eller nedströms mot Lima.

Pris: 300 SEK för 3 timmar eller 500 SEK för en heldag. Hyrs i campingens reception.

Info: 
Flytväst är obligatoriskt.
Åldersgräns för att hyra är 16 år. 
All utrustning uthyres på kundens ansvar.