Lunch på Brasseriet

Nu öppnar vi för vårens luncher på Brasseriet! Måndag - fredag 11.30-14.00 serverar vi härlig husman.

Lunchmeny på Karelius vecka16

Måndag 19/4
Pannbiff med stekt lök, lingon, rödvinssky och kokt potatis.
Kokt torsk med ägg & persiljesås och kokt potatis.
Veckans veg- Veg Lasagne med vitkålssallad.

Tisdag 20/4
Isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor.
Stekt lax med dillmajonnäs och kokt potatis.
Veckans veg- Veg Lasagne med vitkålssallad.

Onsdag 21/4
Boeuf de Bourguignon med potatismos.
Skaldjurspasta. 
Veckans veg- Veg Lasagne med vitkålssallad.

Torsdag 22/4
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.
Fiskgratäng med räkor och dill.
Veckans veg- Veg Lasagne med vitkålssallad.

Fredag 23/4
Helstekt fläskkarré med chilibearnaise och rostad potatis.
Fish & chips med tartarsås och ärtpuré.
Veckans veg- Veg Lasagne med vitkålssallad.

 

Brasserie Karelius, i välkomstcentret på Kläppen.
Välkommen!