Gustav Eriksson, Kläppen Ski Resorts egna VD, tar hem priset "Årets företagare 2020" på Stjärngalan 2021 med motiveringen:

”Denna passionerade företagsledare har i hela sitt liv byggt en vision att överträffa kundernas förväntningar och skapa underhållning såväl i som utanför backen. Med stort engagemang och förståelse för alla medarbetares utmaningar, satsar han och teamet på att bygga en upplevelse för gästen som håller många generationer framåt.”

Utöver Gustav var dessa också nominerade:

  • Mattias Skoglund, Byggnadsingenjör Nils Skoglund AB – Leksand
    ”Med trygghet och känsla bygger och leder företagsledaren detta anrika företag in i det framtida samhället. Företagsledarens dörr står öppen för såväl kunder som medarbetare. Skoglunds och Skoglund ska man alltid kunna lita på!”

  • Karin Jugas, Dala Cement i Björbo AB – Björbo
    ”I denna traditionella bransch brinner företagsledaren för hållbarhet och lokal närvaro. Genom sitt ödmjuka ledarskap ingjuter hon förtroende som skapar lojalitet, driftighet och flexibilitet.”

  • Bengt Östling, Dala Energi AB – Leksand
    ” En företagsledare som skapar kraft i hela bygden. Med en ständig strävan att alltid göra allt bättre skapar han en miljö som är hållbar för kunder, ägare och medarbetare.”

I jurygruppen för Årets Företagsledare var det representanter från Adecco Group, Danske Bank, EY, Grant Thornton, Hansson & Partners, KPMG, Nya Ledarskapet och PwC deltagit.

Tycker ni att Gustav och hela familjen Eriksson med personal gör ett bra jobb så får ni gärna gå in rösta på Kläppen på freeride.se för bland annat "Svergies bästa skidort". Till röstningen >>