Lunchmeny vecka 40

Brasserie Karelius
Mån-fre 11:30-14:00

Måndag 28/9
Älgköttbullar med timjansky, stekta äpplen, gelé och potatispuré
Stekt panerad sej med dansk remouladsås och kokt potatis

Tisdag 29/9
Dansk fläskstek med rödkål, hemgjort äpplemos, gräddsås kokt potatis
Stekt rimmad kummel med stuvad spenat och kokt potatis

Onsdag 30/9
Biff a la Lindström med stekt ägg, rödvinssky och stekt potatis
Stekt strömming med skirat smör och potatismos

Torsdag 1/10
Raggmunk med fläsk och rårörda lingon
Fiskgratäng med kantareller

Fredag 2/10
Schnitzel med ansjovis, citron, kapris, rödvinssky och stekt potatis
Kokt kolja med musselsås och kokt potatis

Veckans Vego
Grönkålsbollar med blomkål&broccoligratäng