Kära Kläppengäst!

Det svänger snabbt och var dag har nya utmaningar i denna kris. Därför har vi beslutat att avbryta all verksamhet på skidanläggningen från söndagen den 5 april 2020. Det blir sista dagen Kläppen har öppet för denna vintersäsong.

Denna åtgärd vidtas för att förhindra spridning av COVID-19-viruset och stödja de åtgärder som regeringen samt Folkhälsomyndigheten har vidtagit samt med dialog med lokal region.

Det känns så klart tråkigt att meddela detta beslut. Vår passion är att leverera fantastisk skidåkning och härliga upplevelser till våra gäster, och detta fortsätter vi med nästa säsong. Just nu känns det viktigast att agera rätt och ansvarsfullt.

Kläppens bokning kommer att kontakta samtliga gäster, som berörs av beslutet, gällande avbokning och återbetalning av logi, Skipass, skidhyra mm. Vi hoppas att ni har förståelse för att vi har högtryck på telefon och mail just nu. Vi jobbar så snabbt vi kan för att återkomma till er.

Vi vill tacka alla våra gäster för en fantastisk vintersäsong.
Ta hand om varandra så ses vi snart igen!

/Gustav Eriksson med familj och personal