Hej bästa Kläppenvän

En fin vintersäsong fick tyvärr ett snopet slut. Många av er hade önskat precis som vi, att få åka till Kläppen under påsken och njuta av soliga dagar och fin skidåkning. Men det hjälper inte att solen skiner och snön ligger i drivor när det kommer något som Covid-19 och lamslår oss alla.

Precis som alla företag drabbas så har Covid – 19 även påverkat oss och Kläppens ekonomi, så att vi  måste omprioritera beslut. Jag pratar i detta fall om det nya skidområdet Kläppen Syd, något som skulle bli det största som hänt i regionen och Skidsverige på många år. Rådande omständigheter tvingar oss nu att skjuta fram den investeringen och därmed kommer det inte att vara färdigt december 2020-2021.
 
Dock vill jag betona att projektet flyttas fram, det stoppas inte. Vi fortsätter att jobba under denna barmarksperiod med att projektera och hugga upp samtliga nya nedfarterna innan nästa säsongsstart.

Som den tävlingsmänniska jag är gillar jag inte att flytta fram målsnören, men det viktiga är att vi ändå fortsätter planerna med att göra en riktigt grym skidanläggning ännu bättre och då med fokus på vår passion för skid- och snowboardåkning.

Vi ser positivt mot framtiden. Det finns så mycket att vara tacksam över. Våra härliga gäster som älskar Kläppen precis som vi gör. Lyckan att få vara en annorlunda skidanläggning som det innebär att vara ett familjeföretag och kunna fatta egna beslut som känns bra i magen. Att dela en passion för skidåkning med våra engagerade medarbetare och våra skidgäster. Tillsammans skapar vi något fantastiskt!

Vi kommer att komma ur denna kris tillsammans. Då vill vi se er här på vårt älskade Kläppenberg. Under tiden planerar vi för kommande säsongsnyheter, filar och förbättrar i smått och i stort. Mer om detta längre fram. Just nu vill vi önska er alla en fin vår och sommar, så ses vi snart igen.

Varma hälsningar Gustav & familjen Eriksson med personal