Lunchmeny vecka 50

Brasserie Karelius
Lunchmeny vecka 50.
måndag-fredag 11:30-14:00 

Måndag 7/12
Biff a la Lindström med rödvinssky och stekt ägg
Laxpudding med skirat smör och gröna ärtor
Veckans Vego: Vegansk burgare med peppardressing och sötpotatispommes

Tisdag 8/12
Hjortribs med gräddsås, hemgjort äppelmos och kokt potatis
Stekt torsk med dansk remouladsås och kokt potatis
Veckans Vego: Vegansk burgare med peppardressing och sötpotatispommes

Onsdag 9/12
Schnitzel med rödvinssky, gröna ärtor och stekt potatis
Havets Wallenbergare med potatismos
Veckans Vego: Vegansk burgare med peppardressing och sötpotatispommes

Torsdag 10/12
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Fiskgratäng med kantareller
Veckans Vego: Vegansk burgare med peppardressing och sötpotatispommes

Fredag 11/12
Flankstek med BBQsås och rostad potatis
Bouillabaisse med aioli och vitlöksbröd
Fredagens flatbread: Kebab, feferoni, röd lök, kebabsås
Veckans Vego: Vegansk burgare med peppardressing och sötpotatispommes