Lunchmeny vecka 49.

Brasserie Karelius

Lunchmeny vecka 49.
Öppettider måndag-fredag 11:30-14:00 

Måndag 30/11
Het kycklinggryta med chorizo och rostad potatis
Stekt sej med stuvad spenat och koktpotatis
Veckans Vego: Veg lasagne med sojafärs och bönor

Tisdag 1/12
Pannbiff med stekt lök och rödvinssky och stekt potatis
Kokt torsk med hummersås och kokt potatis
Veckans Vego: Veg lasagne med sojafärs och bönor

Onsdag 2/12
Oxbringa med pepparrotsås och rotmos
Stekt strömming med potatismos
Veckans Vego: Veg lasagne med sojafärs och bönor

Torsdag 3/12
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Fiskgratäng med räkor och dill

Fredag 4/12
Fläskfilé med bearnaisesås och potatisgratäng
Krämig fiskgryta med saffran och örtaioli
Fredagens flatbread: Lufttorkad skinka, cocktailtomat, mozzarella och basilikaVeckans Vego: Veg lasagne med sojafärs och bönor