Dagens lunch serverat på Brasserie Karelius måndag-fredag 11:30-14:00. Ni hittar oss i Välkomstcentret.

Måndag 16/11
Kycklingpiccata med het tomatsås och ris.
Kokt torsk med ägg & persiljesås och kokt potatis.

Tisdag 17/11
Biff a la Lindström med stekt ägg, rödvinssky och stekt potatis.
Spättarullader med vitvinssås och haricot verte.

Onsdag 18/11
Bouef de Bourguignon med potatismos.
Stekt sej med dansk remouladsås och kokt potatis.

Torsdag 19/11
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.
Fiskgratäng med räkor och dill.

Fredag 20/11
Schnitzel med rödvinssky, gröna ärtor och stekt potatis.
Laxpudding med skirat smör och ärtor.
Fredagens flatbread: Lufttorkad skinka, cocktailtomat, basilika och mozzarella

Veckans Vego
Het böngryta med kokt potatis