Nytt premiärdatum

Som ni säkert vet så har väder och vind svängt mycket under hösten även hos oss i Sälenfjällen. Nu har vi äntligen fått minusgrader igen så vi kan producera mer Kläppensnö. Vi kan tyvärr dock konstatera att möjligheten för oss att hinna tillverka tillräckliga mängder med snö inför premiär den 11:e december är minimal.

Vi har därför tagit beslut på att flytta premiärdatum och öppnande av den alpina skidåkningen från den 11/12 till den 18/12. Detta för att få bättre möjligheter och förutsättningar för en bra start av säsongen.

Vi producerar Kläppensnö när temperaturen tillåter och målet är att öppna längdspåret vid älven tidigare, dvs så fort vi har tillräcklig volym för att öppna en sträcka på ca 1 kilometer. Vi hoppas kunna öppna spåret på fredag 4/12. Mer information om snöläget och Älvspåret hittar du löpande på klappen.se/idag