Kläppen i 360 grader

En solig dag i mars åkte jag och Pontus ut på berget för att med drönaren fotografera den nya 360 kartan. Du har kanske sett våran gamla 360 karta från 2016? Nu har vi byggt lägenhetshotellet Kurbits på Tranantorget och för två säsonger sedan byggde vi ut Toppstugan. Mycket har tillkommit sedan vi fotograferade den förra kartan.

Till nya 360-kartan >>

Med den nya 360 kartan kan du verkligen navigera runt på bergets 17 fotograferade punkter. Alla punkter består av 26 bilder som läggs samman till en 360 vy. Du hittar vyer i alla väderstreck precis som Kläppenberget (Horrmundberget) ser ut.

Här ser du alla 37 pister och 21 liftar, Kläppens alla snowparks, alla torg, logiområden ja egentligen allt. Vissa av byggnaderna kan du gå in i och klicka dig runt. Kartan fungerar lika bra mobilt som på datorn. Du välj den enhet som passar dig bäst att surfa på.

Häng med ”Behind the scenes” när vi filmar 360 kartan en solig dag i mars.