Lunchmeny 44

Dagens lunch serverat på Brasserie Karelius måndag-fredag 11:30-14:00. Ni hittar oss i Välkomstcentret.

Måndag 26/10
Dansk fläskstek med gräddsås, rödkål, hemgjort äpplemos.
Stekt sej med dansk remouladsås och koktpotatis.

Tisdag 27/10
Kyckling i röd curry med basmatris.
Stekt lax med dillmajonnäs och kokt potatis.

Onsdag 28/10
Wallenbergare med, ärtor,skirat smör och potatismos.
Kokt torsk med vitvinssås , haricot verte och kokt potatis.

Torsdag 29/10
Raggmunk med stekt fläsk & lingon.
Fiskgryta med skaldjur med kokt potatis.

Fredag 30/10
Schnitzel med rödvinssky, gröna ärtor & stekt potatis.
Fish`n chips med coleslaw och ärtpuré.

Veckans Vego
Vegburgare med bröd, sriraccamajonnäs och couscoussallad