Dagens lunch serverat på Brasserie Karelius måndag-fredag 11:30-14:00. Ni hittar oss i Välkomstcentret.

Måndag 2/11
Stekt isterband från Karelius chark med dillstuvad potatis och rödbetor.
Stekt sej med stuvad spenat och kokt potatis.

Tisdag 3/11
Kålpudding med gräddsås & lingon och kokt potatis.
Pesto & ostgratinerad kummel basilikacremé och kokt potatis.

Onsdag 4/11
Revbensspjäll med hemgjort äppelmos och stekt potatis.
Havets Wallenbergare med, gröna ärtor, skirat smör och potatismos.

Torsdag 5/11
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.
Fiskgratäng med räkor och dill.

Fredag 6/11
Fläskfilé med skogssvampssås och rostad potatis.
Bouillabaisse med aioli och vitlöksbröd.
Fredagens flatbreadKebab med feferoni & kebabsås

Veckans Vego: Blomkål & broccoligratäng med pulled vego