Thor Kruse Eén i vårt team

I vinter storsatsar vi på Kläppen och bygger ett lägenhetshotell (Hotell Kurbits) med 140 bäddar. Inför nästa säsong går startskottet för Kläppen SYD, ett helt nytt skidområde. Nu stärker vi upp organisationen med en ny Tekniskchef och vi är mycket glada över att ha rekryterat Thor Kruse Eén till denna tjänst.

Thor kommer närmast som VD för Wearcolour där han även är en av grundarna och ägare till varumärket. Thor har innan starten av Wearcolour varit inom sportbranschen i många år. I början av 2000-talet arbetade Thor som vaktmästare och pistmaskinschaufför i Kläppen, så det finns en hel del erfarenhet inom de områdena. Thor har tidigare också arbetat mycket med fastighetsutveckling och fastigheter.

Det är jättekul att få med Thor i vårt team! Han har gedigen branschkunskap och ett brinnande intresse för de områdena han kommer ansvara över. Han delar samma passion som hela Kläppengänget i att bygga och utveckla en anläggning som står ut, där långsiktiga satsningar är jätteviktiga. Thor passar in i Kläppenfamiljen på ett jättebra sätt säger. Gustav Eriksson VD/ nOppa