Winter show - Kungsträdgården

Det kryllade av aktiviteter i Kungsträdgården och de som var på plats fick vara med om knallblå himmel och strålande sol under lördagen och söndagen. Huvudaktiviteten var WinterShows egen railarena.

För andra året i rad hade WinterShow-arrangörerna skrapat ihop snörester från ishallar runt om i Stockholm och lagt ut den massan i en av de parallellgator som går upp mot Västra Trädgårdsgatan från Kungsträdgården. På snön hade man placerat ut 4 olika räcken som besökarna kunde raila på samt testa gamla och nya tricks inför kommande vinter. Railarenan var öppen under hela Wintershow där det dagligen var tävlingar med fina priser i potten.  

Kläppen och alla andra besökare till WinterShow fick en riktigt bra helg fylld med snö, skidåkning och en knallblå himmel, nu väntar vi bara på minusgrader så står vi snart där igen med Skidor eller Snowboard under fötterna och ett leende på läpparna.

Välkomna till oss i vinter! Vi öppnar under Luciahelgen.

Vi i Kläppens personal drömmer oss under hösten bort mot minusgrader, ett knastrigt underlag och en tidig morgonsol som sakta stiger över berget. Under den gångna helgen när vi var på besök i Stockholm fick vi tillsammans med många andra skidföretag och skiddestinationer uppleva mycket av det, när årliga Winter Show gick av stapeln.

Winter Show är ett event i Kungsträdgården i centrala Stockholm där besökarna ska få insikt i allt från säsongens nyheter till att hitta inspiration och eventuellt finna sin kommande vinterresa. Personal från olika skiddestinationer och företag finns på plats för att prata just om sitt berg eller sin produkt.

Kläppens personal var på plats och svarade på frågor och hjälpte till i konstruktion av knapparna, via vår Knappmaskin som gick lika varm som vanligt. Trolle var på plats och hälsade på alla barn som passerade under båda dagarna.

 På plats var EasyThing Media som har varit med och skapat vår serie: ”Kidz to Kidz Park School”, där säsong 2 hade premiär under denna helg i Stockholm!
Kidz to Kidz Park School” är en webbserie där Casper, Jennie-Lee och Lucas (som har Kläppen som hemmabacke) lär ut nya tricks och ger tips för hur man ska klara tricksen på allra bästa sätt.

För att se alla dessa trick och få tekniktips kan ni trycka vidare på:
Kidz to Kidz Park School