underBARA BARN

Mellan den 9-11 oktober befann sig Kläppen på Underbara Barn-mässan i Stockholm. Mässan är och har varit de senaste åren en mötesplats för barn, föräldrar, blivande föräldrar men också för syskon samt alla andra över 6 års ålder, en mötesplats och ett forum för inspiration och information. På mässan finns mycket intressant att veta/ha koll på som förälder.
  Allt ifrån barnvagnar till ballongdjur. Varje monter har personal som svarar på de frågor besökarna har. Vi på Kläppen är väldigt angelägna om att se till att de minsta besökarna hos oss får en upplevelse de sent kommer glömma. Vi fanns på plats under mässan för att visa vad vi gör för de minsta samt svara på övriga frågor. De minsta fick dessutom busa med Trolle och Trolla som också var på plats.

Det strömmade in både barn och föräldrar till mässan under samtliga dagar och aktiviteterna flödade utspritt med allt från teater till ansiktsmålning. Hos oss på Kläppen fick man möjligheten att färglägga sin egen knapp med motiv av Trolle eller Trolla. Därefter fick barn och vuxna hjälpa till med Knappmaskinen så att barnen kunde fästa sin knapp på antingen tröja eller byxa.

Trolle och Trolla ville också göra ett försök på en egen Afterski framför alla barn och tog fram sin gitarr. Med hjälp av Johan från Skidskolan sjöng han så gott han kunde och publiken gladde sig över hans framträdande med ett leende på läpparna.

Vi på Kläppen är väldigt glada över att ha träffat så många barn och föräldrar på Underbara Barn-mässan och hoppas se många besökare från mässan hos oss i Vinter. Nästa helg befinner vi oss på WinterShow-mässan i Kungsträdgården i Centrala Stockholm. Passa på att besöka oss, ryktesväg säger att även Trolle och Trolla följer med ner.