Försiktighetsåtgärder

Välkommen till en ny vintersäsong på Kläppen. Precis som i övriga samhället behöver vi tillämpa försiktighetsåtgärder som myndigheter rekommenderar för att skapa en trygg vistelse.

Vi på Kläppen kommer göra allt vi kan för att du som gäst ska känna dig trygg i vinter. Vi följer de riktlinjer, restriktioner och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och branschorganisationerna SLAO (Svenska Skidanläggningars Organisation) tar fram. Vi ber er respektera och förhålla er till åtgärderna på anläggningen. Tillsammans skapar vi en trygg vistelse för alla.

Hjälp oss att minska smittspridningen
För att minska smittspridningen uppmanar vi dig som gäst att ta ett eget ansvar genom att följa Folkhälsomyndigheten råd och rekommendationer samt att hålla dig uppdaterade kring vad som gäller med inreseregler till Sverige. 

 

Förboka allt inför din vistelse
För att undvika trängsel och för att ankomsten ska bli så smidig som möjligt rekommenderar vi dig att förboka SkiPass, skidhyra med utkörning samt skidskolan online. Laddar du ett befintligt KeyCard aktiveras kortet direkt vid liftspärren. Förbokade SkiPass med nya KeyCard hämtar du ut i någon av våra SkiPass-automater. Dessa finner du vid Välkomstcentret och Hotell Kurbits och de är tillgängliga 24H om dygnet.

Q-cloud >>

Digitalt kösystem

Q-cloud är ett digitalt kösystem som används i anläggningen. Den styrs via en app som du laddar ner via App store och Google Play.
Skipass >>

Köp SkiPass online

För att undvika köbildning ber vi er köpa era SkiPass online. Förbokade SkiPass hämtar ni ut i en av våra SkiPass-automater.
Utkörning av skidutrustning >>

Utkörning av skidutrustning

Slipp köa på ankomstdagen. Boka utkörning och få utrustningen levererad direkt till boendet.
Restaurang >>

Kläppens restauranger

Vaccinationsbevis tillsammans med legitimation är obligatoriskt vid liveunderhållning. På Kläppen gäller det vid AfterSki och Musikquiz.
Har du symtom >>

Har du symtom

På Kläppen finner du en obemannad station för egenprovtagning strax norr om Välkomstcentret. Där hämtar och lämnar du ditt provtagningskit.