Familjen Eriksson

Välkommen till Kläppen!

Det är vi som är Familjen Eriksson som skapat Kläppen. Det började 1982 då pappa Per pulsade runt på Kläppenberget i snöskor och stora visioner, som idag är högst verkliga. Kläppen har sedan dess varit ett familjeprojekt, eller rättare sagt det är vårt liv alla dagar i veckan. Per är numera glad pensionär och har lämnat över VD-rollen till Gustav. Gustavs fru Lena är HR-chef och för barnen och alla andra barn i Sälen, är Kläppen världens bästa fritidsgård.

Det är ett sammansvetsat gäng du möter på Kläppen, vi är både kollegor och vänner med ett engagemang som smittar av sig. Vi ser att våra gäster trivs och många kommer tillbaka, år efter år. Vi inriktar oss på skidåkare som kommer för skidåkningens skull, nöjena hittar du högre upp på fjället och det går regelbundet bussar. Vi satsar på samvaro, trevliga restauranger och familjeaktiviteter bredvid skidåkningen.

Kläppen är den 6:e största anläggningen i Sverige och den första du kommer till i Sälen. Kläppen är inget vanligt fjäll utan ett berg byggt för skidåkning. Välkommen till oss!