Trygg och säker skidåkning

Fördelen med skidåkning är att den sker utomhus. Vi behöver ändå hjälpas åt med att komma ihåg att hålla avstånd! Vid liftarna hjälper vår personal till att säkerställa avstånd och i gondolen och sittliften åker du tillsammans med din familj, vänner eller resesällskap. Håll därför ihop och undvik singelåkare i gondolen i möjligaste mån.

Alla liftar kommer att vara igång så att det skapas gott om utrymme. En tom plats i liften förblir tom om den inte tillhör ditt sällskap. Behöver du hjälp att komma på liften ber du liftvärden om hjälp.

Liftarna håller öppet mellan 09:00 – 18:00 så det finns gott som tid att sprida ut sig under dagen för att undvika de högsta topparna under skiddagen.

Försiktighetsåtgärder i värmestuga
I värmestugan finns information om hur många som får vistas i lokalen. Ser det fullt ut, kom vid ett senare tillfälle. Vi städar extra på toaletterna men tänk på att använda tvål och att lämna toaletten ren och snygg efter dig. Det finns också gott om handspritsstationer på anläggningen. Läs under restauranger vad som gäller.

Det finns gott om grillplatser runtom berget som passar utmärkt som ett alternativ till värmestugan för dig som vill äta egen medhavd matsäck och samtidigt vistas ute i friska luften.