Härligt häng på Halster

AfterSki på Restaurang Halster – inte i vinter, men…! 
Alla Kläppenvänner känner till AfterSki som avslutning på en härlig skiddag på berget. Fullt med folk och medryckande musik där vi kan skaka loss till klassiker eller sjunga med i våra favoriter. Afterski har blivit som en konsert där gäster har kommit och gått, suttit och stått.

I vinter utgår AfterSki i den formen för att förhoppningsvis komma tillbaka till nästa säsong. Detta på grund av rådande omständigheterna och de restriktioner som gäller. Det innebär också att det finns ett begränsat antal platser i lokalen eftersom vi endast kan ta emot sittande restauranggäster. Alltså – ingen AfterSki! nu blir det skönt häng som gäller!

Istället kör vi ett skönt häng i restaurangen på Halster mellan 15.00—17.00
Årets upplaga av en stunds avkoppling efter skidåkningen blir en skön avslutning på dagen med ett begränsat antal sittande gäster i restaurangen på Halster. Du blir placerad till bords av vår hovmästare. På menyn kommer det att erbjudas goda drycker, snacks och lättare rätter. Försäljning sker vid borden och i baren. Det blir musik både från scen och högtalarna. Du kommer att känna igen dig och minnen kommer att väckas. Om det blir kul? Självklart!!

Efter rådande restriktioner är det endast tillåtet att besöka restaurangen om man har ett bord tilldelat. I restaurangen har betalande gäster företräde.

För aktuell information under just din vecka kan du följa Kläppen idag på plats. Där uppdaterar vi öppettider samt utbud på restaurangerna dagligen.