Bordsbokning Brasserie

Brasserie Karelius

Tallrikar med klassiska rätter åker fram och skratten från grannbordet smittar gott, liksom doften av den serverade rödingen under ett rikligt lager av räkor.

En mysig krog med dalaklang och inspiration från det franska och svenska köket.

Lunchmeny

Höstöppet på Brasserie Karelius 11.30-14.00

Meny vecka 39

Måndag 27/9
Fläskkött i röd curry med jasminris
Kokt torsk i ägg & persiljesås och kokt potatis

Tisdag 28/9
Persiljejärpar med gräddsås och stekt potatis
Stekt makrill med stuvad spenat och kokt potatis

Onsdag 29/9
Boeuf de Bourguignon med potatismos
Havets wallenbergare med skirat smör, ärtor och potatismos

Torsdag 30/9
Raggmunk med stekt fläsk och lingon
Fiskgratäng med räkor och dill

Fredag 1/10
Piccata med het tomatsås och jasminris
Stekt lax med gräslökshollandaise och kokt potatis
Fredagspizza: Kebabpizza med feferoni

Veckans Vego
Vegogryta med sojabitar& svamp och kokt potatis

 

 

Öppettider

Lunchöppet på Brasseriet, måndag-fredag kl. 11.30-14.00 


Utökade öppettider under följande dagar:
Söndag 3/10 11.30-14.00 

Lördag 9/10 11.30-14.00 & 17.00-21.00
Söndag 10/10  11.30-14.00

Höstlovet: 1/11-7/11
Lunchöppet: måndag-söndag 11.30-14.00
Kvällsöppet: onsdag – lördag 17.00-21.00

Lördag 27/11 11.30-14.00

Vintertid:
Det här är ett klassiskt brasserie, där atmosfären är som ett varmt vardagsrum dit man kan komma som man är. Här kan du fira, bli firad eller bara njuta. Glatt och avslappnat, där till och med skidkläderna kan sitta på, även fast det är kväll och middag. Längst in i hörnet finns vinrummet, två par sitter djupt försjunkna i vinlistor och provsmakar goda italienska viner rekommenderade av självaste krögare Magnus som är utbildad sommelier. Bakom en dold vägg hörs ett svagt ljud, det är bara de minsta som hittat till den undangömda bion.
Boka bord, Karelius är ett populärt tillhåll.