Gullbrändan

Ski in ski out på riktigt!

Mitt i hjärtat av Kläppen Ski Resort ligger detta område som vi kallar Gullbrändan. Med ski in/out åt samtliga håll i en av Sveriges mest växande skidanläggningar är detta läge och anläggning det mest intressanta i branschen just nu. Målbilden för Gullbrändan är en miljö som är gedigen och ärlig med inspiration från dalatraditioner. Det ska kännas mysigt och härligt att vistas här och man ska längta tillbaka. Enbart miljön skall vara en reseanledning och kunna locka gäster året runt.

I området förutom lägenhetsboende i olika storlekar finns planer på hotell där fäbodstradition möter moderna bekvämligheter; färger och former som gjort Dalarnas byggtradition så uppskattad men samtidigt service och utbud såsom bar, restaurang, café, konferens, gym, spa, saunavärld och parkeringsgarage. Mitt emot hotellet planeras ett lägenhetshotell där undervåningen innehåller: Livsmedelsbutik, skidshop, butik, restaurang och café samt en lokal för barnaktiviteter. Allt detta med inom ett område med maximalt gångavstånd av 115 m.
Området Tranantorget, vilket ligger ett stenkast från Gullbrändan planeras också med ytterligare kapacitet för restaurang, café, afterski, butik, aktivitetshus. Oavsett om man går eller åker skidor så har man all tänkbar service inom ett par 100 meters avstånd.