Känn dig trygg att boka nästa semester!

Känn dig trygg att boka din nästa vintersemester på Kläppen i Sälen!
Med "Om- och avbeställningsskyddet" som kostar 395 SEK per stuga/lägenhet - kan du känna dig trygga att boka på Kläppen i Sälen. Vårt sätt att resa har tagit lite annorlunda former i och med Covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vill så klart bidra till att du tryggt och flexibelt kan justera dina resplaner. Om Folkhälsomyndigheten, eller andra myndigheter (även utländska), avråder* för resor som inte är nödvändiga inom landet, har du som gäst rätt att omboka eller avboka din vistelse på Kläppen. Du kan omboka & avboka fram till dagen före ankomst.
* avrådan innebär en reserestriktion eller ett förbud att resa inom landet.

Vid ombokning till en dyrare period betalar du mellanskillnaden, vid ombokning till ett lägre pris, återbetalas mellanskillnaden till dig. Du kan boka om till både sommarsäsongen 2021 och vintersäsongen 2021/2022. Du kan läsa allt på sidan om bokningsinformation.

Utöver dessa generösa ombokningsregler har vi även något som vi kallar för "Snögaranti". Detta innebär att vi kommer ha minst 14 pister och 2 km längdspår öppna från säsongsstart den 11 december 2020 till säsongsslut den 11 april 2021. Om vi inte kan uppfylla dessa snögarantier har du som gäst rätt till att få tillbaka din stughyra om förmedling skett via Kläppens bokning. Vill du besöka oss även fast vi inte klarat av snögarantin - får du 20% rabatt på Skipass oavsett längd.

Vi att du ska känna dig trygg med att boka din vistelse hos oss. Nu hoppas vi på mycket #kläppensnö och en ljusare framtid.

Välkommen till hem till oss!
/Gustav Eriksson med familj och personal

RABATT PÅ SKIPASS & SKIDHYRA OM DU BOKAR FÖRE 30 NOVEMBER*
Vi erbjuder dig dessutom 10% rabatt på Skipass* och 20% rabatt på skidhyra* om du bokar detta före 30 november.  Så har du funderat på att besöka oss i vinter? Boka redan nu! Bokar gör du på telefon +46 (0)280 962 00 eller i Onlinebokningen.

* Gäller endast Skipass och skidhyra som förbokas på klappen.se eller på 0280-96 200. Gäller ej säsongs-Skipass eller Skipass som köps på plats. Erbjudandet gäller t.o.m. 30 november 2020 och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden på Skipass och skidhyra.

Snögaranti >>

Snögaranti

Vädergudarna står på vår sida, så har det nästan alltid varit. Och ihop med vårt perfekta läge.