Känn dig trygg att boka nästa semester!

Känn dig trygg att boka din nästa vintersemester på Kläppen i Sälen!
Fram till och med 31 augusti bjuder vi även på om- och avbeställningsskydd, värde 395 SEK.

Vårt sätt att resa har tagit lite annorlunda former i och med Covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vill så klart bidra till att du tryggt och flexibelt kan justera dina resplaner. Om Folkhälsomyndigheten avråder för resor som inte är nödvändiga inom landet, har du som gäst rätt att omboka din vistelse på Kläppen. Du kan omboka fram till dagen före ankomst.

Vid ombokning till en dyrare period betalar du mellanskillnaden, vid ombokning till ett lägre pris, återbetalas mellanskillnaden till dig. Du kan boka om till både sommarsäsongen 2021 och vintersäsongen 2021/2022. Du kan läsa allt på sidan om bokningsinformation.

Utöver dessa generösa ombokningsregler har vi även något som vi kallar för "Snögaranti". Detta innebär att vi kommer ha minst 14 pister och 2 km längdspår öppna från säsongsstart den 11 december 2020 till säsongsslut den 11 april 2021. Om vi inte kan uppfylla dessa snögarantier har du som gäst rätt till att få tillbaka din stughyra om förmedling skett via Kläppens bokning. Vill du besöka oss även fast vi inte klarat av snögarantin - får du 20% rabatt på Skipass oavsett längd.

Vi att du ska känna dig trygg med att boka din vistelse hos oss. Nu hoppas vi på mycket #kläppensnö och en ljusare framtid.

Välkommen till hem till oss!
/Gustav Eriksson med familj och personal

Till onlinebokningen >>