Bokning och betalningsinformation

Med Kläppens generösa snögaranti och Om- och avbeställningsskydd kan du känna dig trygg att boka din nästa vintersemester på Kläppen i Sälen!

Kläppens snögaranti innebär att vi garanterar att det finns minst 14 pister och 2 km längdspår öppna från säsongsstart. Om vi inte kan uppfylla snögarantin har du som gäst rätt till att få tillbaka din stughyra, om du bokar via Kläppens bokning. Väljer du att besöka oss fast vi inte uppfyller snögarantin - får du 20% rabatt på Skipass under din vistelse. Läs mer om Kläppens snögaranti här >>

När du har köpt vårt Om- och avbeställningsskydd kan du fritt omboka fram till dess att det är 36 dagar kvar till ankomst. Du behöver inte ange någon orsak eller lämna något intyg. Därefter är avbokning möjlig fram till dagen före ankomst med hjälp av Om- och avbeställningsskyddet, då återfår du allt utom en avbokningsavgift om 500 SEK + det erlagda Om- och avbeställningsskyddet. Du måste kunna styrka ditt förhinder med intyg från t.ex. Iäkare, myndighet, arbetsgivare eller skyddsbolag. 

Vi vill att du ska känna dig trygg med att boka din vistelse hos oss. Nu hoppas vi på mycket #kläppensnö och en ljusare framtid. 

När du bokar i Kläppens onlinebokning tillåter du oss att spara dina personuppgifter. Detta gör vi för att kunna skicka nödvändig information till dig gällande din bokning och för att hjälpa dig med din bokning efter bokningstillfället. Kontakta oss om du vill att vi ska ta bort dina personuppgifter som vi har sparade.