Boka ditt boende i Sälen

Välkommen till vår bokningssida! Här bokar du enkelt er nästa Sälen-resa hos oss på Kläppen. Använd våra lättanvända sökverktyg för att hitta just ert perfekta boende, eller kolla in våra nuvarande paket och erbjudanden.

Till onlinebokningen >>

Onlinebokning

I Kläppens onlinebokning kan du boka hela din resa. Sök efter hus och lägenheter och boka enkelt.
Paket och erbjudanden >>

Erbjudanden

Här finner du alla paket och erbjudanden som vi har just nu.
Till min sida >>

Min sida

Logga in på din sida eller om du inte är kund sedan tidigare kan du registrera dina kunduppgifter här.

Onlinebokning – lätt som en plätt

Eftersom vi tillhandahåller så många olika alternativ för boenden, så har vi ansträngt oss för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Klicka in på vår onlinebokningssida, gör ditt val i rullisterna och voilà – upp dyker alla alternativ som matchar din sökning. Och just det, kom ihåg att använda er kampanjkod om ni fått en sån!

Paket och erbjudanden

Vi ser till att sätta ihop olika paket för hela familjen. I samband med högtider lägger vi in en extra växel, som våra uppskattade julbord. Eller på nyår, då vi sätter ihop noggrant komponerade måltidspaket, samt roliga aktiviteter för hela familjen. 

För kidsen

Hos Trolle & Trolla, på barnområdet, kommer flera artister på besök under säsongen. Kolla in säsongens veckoschema för att se vilka som gästar Junior Days! För smidig åtkomst till din bokning och andra uppgifter rekommenderar vi att ni registrerar er sida på "Mitt Kläppen". 

Om Kläppen

 

Kläppen Ski Resort är en skidanläggning i Sälen. Skidsystemet är uppbyggt kring ett berg med backar i alla väderstreck. Skidanläggningen är inbäddad i skog och skyddas därmed från vind , samtidigt som snön ligger kvar länge i pisterna. Kläppen är en idealisk skidanläggning för hela familjen, eftersom ni här bjuds på varierad skidåkning för alla åldrar.

Boka boende i Sälen