Investera i Kläppen

Drömmer du om en egen fjällstuga i Sälen? Du är inte ensam. Den ökade efterfrågan har gjort att byggföretag valt att satsa på boendeområden i Kläppen. Ett av dessa områden är Gullbrändan som inför varje vintersäsong möjliggör att fler skidintresserade familjer kan besöka vår anläggning. Här nedan finner du information om kommande byggprojekt, samt länk till boenden som ligger till försäljning via Hemnet.

BRF Tranantorget

För att möta efterfrågan på bostäder i fjällen har Kläppen tillsammans med Fiskarheden startat ett nytt bostadsprojekt, BRF Tranantorget. Projektet består av totalt 47 bostadsrätter intill Hotell Kurbits på Tranantorget. Lägenheterna kommer ha en öppen och rymlig planlösning, perfekt för både familjer och par. Mer information om projektet kommer att publiceras inom kort.
Läs pressmeddelandet här >>

Gullbrändan 6

KOMMANDE NYPRODUKTION - Gullbrändan är ett levande boendeområde som ständigt växer till det bättre. Området är byggt centralt med gångavstånd till gondolens mellanstation, restauranger, butik och reception.  Med pisterna Älgstråket och Lostupet på vardera sida har Gullbrändan dessutom ett oslagbart ski in & ski out-läge.
Läs mer här >>

Bostäder till salu (Hemnet)

Det blir allt mer populärt att äga sin egna fjällstuga. Här på Kläppen finns över 800 boenden, varav ett antal kommer ut till försäljning varje år. Är du intresserad rekommenderar vi dig att hålla utkik på Hemnets försäljningssida. 
Besök Hemnet >>