Nyårsfirande på Kläppen

Nyårsafton

Samla släkt och vänner och fira in det nya året på Kläppen Ski Resort i Sälenfjällen. Här kan barnen roa sig tillsammans med våra populära troll och fascineras av våghalsiga skidåkare som likt ett luciatåg skidar ner för Familjebacken med facklor i händerna. Samlas kring ett dukat bord och serveras mat från köksmästarnas välsmakande kreativa nyårssupéer och bufféer. Avslutningsvis, skåla in det nya året under ett färgsprakande fyrverkeri på Tranantorget!

10.00 Träffa Trolle & Trolla
Trolle & Trolla är ute i skidanläggningen. Håll ögonen öppna så kanske du träffar dem. 

11.30 & 14.00 Trolle & Trolla är hemma i Trollgården
Trolle & Trolla är hemma i Trollgården där de berättar spännande sagor och historier från deras tid på Kläppen. Efter berättelserna får barnen träffa och leka med Trolle & Trolla på deras gård. Plats: Trolle & Trollas gård.

15.15 Trolle & Trollas afterski 
Sjung och dansa loss tillsammans med trollen vid Trolle & Trolla scen i barnområdet.   

17.45-18.15 Barnens Nyårsafton med Trolle & Trolla 
Barnens egna nyårsfirande tillsammans med Trolle & Trolla. Vi samlas i barnområdet och kl. 18.00 firar vi in det nya trollåret.  

23.50-24.00 Fackelslalom och nyårsfyrverkeri
Var med och åk fackelslalom nedför Familjebacken. Aktiviteten är gratis och du anmäler dig i receptionen på Hotell Kurbits eller via telefon +46(0)280-96 200. Vi avslutar fackelslalomet med ett pampigt nyårsfyrverkeri. Bästa åskådarplats är på Tranantorget.

Nyårsmenyer komponerade av proffsiga köksmästare

På Kläppen erbjuder vi en fantastisk nyårssmakresa på tre av våra populära restauranger. Ta gondolen upp till Kläppenbergets topp och avnjut en trerättersmeny med utsikt över skidanläggningen, alternativt en New Year grill- och dessertbuffé på Halster Bar & Bistro. Sist men inte minst kan du välja nyårssupén på Brasserie Karelius.

  • Trerätters på Toppstugan
  • Fyrarätters på Brasserie Karelius
  • Grillbuffé på Halster Bar & Bistro