Smygpremiär på Älvspåret

Välkommen till vår smygpremiär av Älvspåret. Från Älvspårets parkering kan du skida en slinga på 1,2 kilometer. Den delen är preparerad både för klassiskt och skate. Arbetet med att förlänga Älvspåret pågår för fullt och vi planerar öppna ett längre spår inom kort.
Spåret är belyst kl. 07:00-22:00

Myrspåret 7 km & 9 km
Längdspåret har just nu två distanser mellan 7 km och långa 9 km, det korta kommer att spåras under vecka 49. Spåren startar vid våffelstugan Persgården. 
Toppspåret 6 km 
Kläppens vackraste längdspår med en helt magisk miljö. Spåret har några backar. Där spåret vänder vid cirka 3,5 kilometer finns vindskydd med grillplats.
Bergspåret 24 km
Är en sammanslagning av alla våra spår uppe på berget. Början och slutet utgörs av Myrspåren. Första mittpartiet slingrar sig uppför (och nedför på tillbakavägen) berget i en härlig miljö.
Alla spåren är preparerad både för klassiskt och skate.

Längdåkning med hund och dragpulka
Det är tillåtet att åka längdåkning med hund och dragpulka på Myrspåret, Toppspåret och Bergspåret. Om du önskar skidot tillsammans med din hund eller pulka ber vi dig åka utanför det klassiska spåret (i skatebädden). Med respekt för övriga skidåkare ber vi dig  hålla hunden kopplad, samt att du plockar upp efter den. Av både säkerhets- och kvalitetsskäl är det inte tillåtet att gå till fots i våra längdskidspår, det är inte heller tillåtet att åka utanför skatebädden eller spåren .

HOTELL KURBITS - RECEPTION & BUTIK
Köp din spårknapp i receptionen
Vecka 46-49 torsdag-söndag kl. 10:00-16:00

RESTAURANG BRASSERIE KARELIUS 
Lunchöppet

Vecka 46-48 måndag-fredag kl. 11:30-14:00

Betala spårknappen via Swish
Vill du åka när våra försäljningsställen är stängda kan du betala spåravgiften via swish. Betala till nummer: 123 1204 288 och märk swishbetalningen med spårknapp. Betalning med swish ska kunna uppvisas vid kontroll.

Se priser här >>

Prislista för spårknapp

För att åka i våra längdspår behöver du en spårknapp.