Fira påsk på Kläppen

Påsken är familjens högtid hos oss i Kläppen. Här kan ni koppla av i den värmande vårsolen på en av alla uteserveringar. Välj och vraka mellan Toppstugans uteterrass, våffelstugan Persgården eller varför inte utegrillen Fred´s Place på Tranantorget. För alla energifyllda barn har vi fyllt dagarna med aktiviteter anpassade för såväl små som stora. Ett måste är familjemångkampen Chinese Easter Downhill. Påskfirandet på Kläppen vill ni inte missa!

Aktiviteter under påsken >>

Påskprogram 7-9/4

Påskdagarna på Kläppen är fullmatade med aktiviteter för hela familjen. För att ni inte missa något har vi samlat allt på en och samma sida!
Chinese downhill >>

Chinese easter downhill

Var med och tävla i vår populära familjepåsktävling, Chinese Easter Downhill. Först ner till målet vinner! Datum: 7 april
Familjemångkamp >>

Familjemångkamp

Mångkamp för hela familjen! Många roliga grenar, såsom storslalom, sakletning, säckhoppning och kluriga frågor. Datum: 8 april.
Läs mer här >>

Bästa pris online!

Ladda SkiPass, boka skidskola, skidhyra och hyrkläder online till anläggningens bästa pris.
Till Kläppens onlinebokning >>

Boka boende online

Boka din nästa fjällvistelse på Kläppen Ski Resort. Via vår onlinebokning hittar du enkelt det boende som passar din familj bäst.
Snögaranti >>

Sveriges bästa snögaranti

Det perfekta läget gör att vi vågar garantera 16 pister och minst 2 kilometer längdspår från säsongsstart till säsongsslut.