DIGIT railjam

DIGIT Rail jam är ett rail jam med fokus på kreativitet och action! Lördag 23 mars.

Under jamet har de som deltar chans att vinna priser från DIGITS samarbetspartners Surface, Joystick och Causewell med flera. Personerna med bäst ladd och tricks utlovas extra schyssta priser. Efter rail jamet kan man köpa DIGIT's egna merch på plats, på en liten pop-up shop vid eventet.

Vilka är DIGIT? Ruben Källner Boman, en av grundarna, berättar:

- Digit som crew startade samtidigt som vi började på Freeskigymnasiet i Malung för ett antal år sedan och består av mig, Lucas Söderberg, Sverre Lindell, John Selvin, Vilmer Lundqvist, Felix Högland, Martin Axelsson, Leo Bergström, Melvin Morén & Victor Axelsson, säger Ruben Källner Boman.

Som crew fokuserar de på att släppa ett fulllängdfilmsprojekt efter varje säsong, det innebär att de reser runt i hela Sverige och Norden och filmar skidåkning i olika städer. De inspireras mycket av skateboardfilmer och försöker visa deras åkning på deras egna unika sätt. 

Mellan resorna hamnar de oftast i Kläppen och åker, mycket på grund av hur bra parkerna är men även för att det är där allt startade för många av dem.

Det lokala skidcrewet DIGIT arrangerar för tredje året i rad ett rail jam i Kläppen Snowpark lördagen den 23e mars mellan klockan 14.00-16.00. 

Lördag

14:00-16:00 (v.12)

Pris: Kostnadsfritt Samlingsplats: Kläppen Snowpark Anmälan: Ingen anmälan krävs