Sälens naprapatklinik

Vi utsätter dagligen våra kroppar för belastning på olika sätt. Många är idag stillasittande under hela dagen vilket kan bli en stor belastning för små muskelgrupper. Detta kan leda till framtida belastningsskador som kan, om man gått för länge med dem, vara svåra att få bukt med. Vi naprapater kan utföra en så kallad screening där vi kan säkerställa om och vilken kroppsdel som skulle behöva behandlas. Vi vet också vad vi inte ska behandla och skickar dig vidare om det skulle behövas till rätt medicinsk instans.

Har du ett stillasittande jobb och inte har tränat på ett tag kan din kropp tycka att det blir lite för mycket att åka skidor varje dag och svara med stelhet och smärta. Vi hjälper dig med dina muskler och leder. Vi använder olika behandlingsmetoder såsom laser, ultraljud, akupunktur, nmes (ström) och akupressur. Vi väljer den som passar just dig bäst!

Fredag

(v.15)

Pris: 750 SEK för 45 min Samlingsplats: Härbret bakom Värmestugan i barnområdet Anmälan: I receptionen på Hotell Kurbits eller Välkomstcentret eller via telefon 0280-96200