Sälens största snowboardutbud!

Många åker långväga för att besöka Kläppen Shop vid Välkomstcentret. En anledning är vetskapen om att just här finns fjällvärldens största snowboardutbud. Det andra är det brinnande intresset för just snowboard och den kunskap det medför. Hit kommer kunder från hela Norden för att få hjälp att hitta den rätta utrustningen.


Längs väggarna står skidorna tätt uppradade och i snowboardhörnan är det uppenbart att utbudet är maxat. Här är butikens pärla för den som vill köpa sin egen utrustning. Här finns exempelvis Burtons Step On system med en boot som man enkelt klickar i bindningen utan en massa krångel med spännen.

Kläppen shop är en av få utvalda som säljer detta

Vi är en av få utvalda som säljer detta, leverantörerna vet vad vi kan och vi får ofta tillgång till unika produktlinjer samt även uthyrningen har ett brett urval av snowboards i tre nivåer, något för alla.

Många väljer att få utrustningen utkörd till stugan eller ställd i Skidskåpet som hör till lägenhetshotellet Kurbits. Skulle utrustningen inte passa är det bara att komma och byta.

Snowboardtest och Step On-test varje vecka!
 

Snowboardtest Vissa dagar flyttar vårt gedigna snowboardutbud ut till testcentret vid Tranantorget. Här har du möjlighet att teståka din favorit och diskutera med experterna. Provåk så många modeller du vill, helt gratis. Allt du testar går att köpa! Läs mer här

Step On-test med Burton
Testa Burtons nya Step On-bindning och boots. Testcentret finner du på Tranantorget under vissa dagar under hela vintersäsongen Läs mer här