Sälens största snowboardutbud!

Många åker långväga för att besöka Kläppen Shop vid Välkomstcentret. En anledning är vetskapen om att just här finns fjällvärldens största snowboardutbud. Det andra är det brinnande intresset för just snowboard och den kunskap det medför. Martin Skogstad berättar att de har kunder som åker från Norge för att få hjälp att hitta den rätta utrustningen.


Längs väggarna står skidorna tätt uppradade och i snowboardhörnan är det uppenbart att utbudet är maxat. Här är butikens pärla för den som vill köpa sin egen utrustning. Här finns exempelvis Burtons Step On system med en boot som man enkelt klickar i bindningen utan en massa krångel med spännen.

– "Vi är en av få utvalda som säljer detta"

–Vi är en av få utvalda som säljer detta, leverantörerna vet vad vi kan och vi får ofta tillgång till unika produktlinjer, berättar Martin. Även uthyrningen har ett brett urval av snowboards i tre nivåer, något för alla.

Många väljer att få utrustningen utkörd till stugan eller ställd i Skidskåpet som hör till lägenhetshotellet Kurbits. Skulle utrustningen inte passa är det bara att komma och byta.

Snowboardtest varje vecka!

Varje onsdag 09.30–11.30.

På onsdagarna flyttar vårt gedigna snowboardutbud ut i tältet vid gondolens mellanstation. Här har du möjlighet att teståka din favorit och diskutera med experterna. Provåk så många modeller du vill, helt gratis. Emil står där och hjälper dig med byten och inställningar av bindningar. Allt du testar går att köpa! Vi rekommenderar alla att testa utrustningen innan köp!