Aktivera dig på Kläppen i sommar

I sin vackra sommarskrud är Sälen och Kläppen, med sitt underbara läge vid Västerdalälven, som balsam för själen. En perfekt plats för att komma ner i varv under semestern. Men det finns ju ett och annat att göra också. Därför vill vi här passa på att tipsa lite om några av Kläppens sommaraktiviteter och sevärdheter. Från fartfylld cykling, till rogivande paddling eller roliga evenemang. Med en sådan bredd hittar ni säkert nåt som passar ert humör.

Sommarens nyhet - Trail Run
Är du redo för tuffa löparutmaningar? Nyhet för denna sommar är 3 nya Trail run leder. Det finns både skogslöpning med tuff terräng och om du vill ge vaderna en riktig genomkörare ska du prova "Kläppen Vertical Challenge" med sina 320 fallhöjdsmetrar!
Cykla genom underbar skog!
Är löpning ingenting för dig kanske cykling kan locka? Vi har 3 stycken cross country leder - från grön svårighetgrad till rött. Det finns något för alla. Det finns även väldigt fin cykling runt om i Sälenområdet. Rörbäcksnäs är ett populärt ställe.
 
Gillar du inte att bli svettig på semestern så har vi även andra aktiviteter för dig. Utmana kompisen, barnen eller sambon på vårt gigantiska schack, spela minigolf på campingen och bara ha det gött!