Kläppen Shop

med allt för din skidåkning

Kläppen Shop sommar

I Kläppen Shop hittar du till sommaren allt du behöver för en dag i Kläppen Arena. Du kan hyra våtdräkt, skateboard, trampolin brädor samt skidor, skydd och hjälm m.m. Självklart hyr du även twintips eller snowboard till air bagen hos oss. Utvalda delar av detta finns även att köpa i shopen.

Du kan även fynda bland vinterns stora rea!
Exempel, vinterns testsortiment av skidor & snowboards till 40% rabatt.

Vad det kostar att hyra i sommar ser du under sommarprislistan >>

Kontantfritt

Utrusta dig på Shopen!

Kläppen Shop vinter!

Det kan vara värt att vänta med att köpa skidor, bräda och pjäxor tills du kommer till oss. Av erfarenhet vet vi att fel skidutrustning kan förstöra den bästa skiddagen. Vi hjälper dig att välja det som är rätt för dig och du kan även få hjälp med inpassningen av utrustningen, inget ska skava och göra ont. Behövs det kan vi gjuta sulor till dina pjäxor eller lästa ut pjäxor som klämmer. Förutom det alpina segmentet finns gott om utrustning för längdåkning.

Passa på att komplettera med skydd, goggles & hjälm.

Fjällvärldens största snowboardvägg!

Stort snowboardsortimentet.

Vi på Kläppen älskar all vintersport och vi brinner lite extra för snowboard. Det märker du när du kommer in i shopen på välkomstcentret, fjällvärldens största snowboardvägg och testsortiment i butiken samt tre olika nivåer i uthyrningen.

I vårt snowboardsortiment hittar varumärkena Salomon, Nitro, Burton, Rome, Thirtytwo, Gnu, Lib tech, Switchback, Bent Metal, Bataleon och Lobster.

Läs artikeln om "Sälens största snowboardutbud" här>>

Kläppen Shop hittar i välkomstcentret

Öppettider:
Alla dagar 09.00-18-00 (5/7-15/8)

Kontakt:
+46 (0)280-96200