Kläppen Shop

Av erfarenhet vet vi att fel skidutrustning kan förstöra den bästa skiddagen. Vi hjälper dig att välja det som är rätt för dig och du kan även få hjälp med inpassningen av utrustningen, inget ska skava och göra ont. Behövs det kan vi gjuta sulor till dina pjäxor eller lästa ut pjäxor som klämmer. Förutom det alpina segmentet finns gott om utrustning för längdåkning.
Passa på att komplettera med skydd, goggles & hjälm.

Vinterns sortiment: Var en av de första i vinter att införskaffa vinterns nyheter inom alpin- och snowboardutrustning, samt fynda Kläppens testsortiment av skidor och snowboards upp till 40% rabatt. 

Sommarens sortiment: Under sommarsäsongen (den 20 juni till den 21 augusti) finner du all den utrustning som krävs för en aktiv dag i Kläppen Arena. Läs mer om Kläppen Arena här >>

Fjällvärldens största snowboardvägg!

Fjällvärldens största snowboardvägg finner du hos oss! Vi har brädor från flertalet leverantörer: Burton, Salomon, Nitro, Thirtytwo, Gnu, Lib tech, Bent Metal samt Bataleon. Dessutom har vi ett brett utbud av bindningar och boots från flertalet leverantörer samt tillbehör såsom halkskydd, fångrem och glidvalla. Läs artikeln om "Sälens största snowboardutbud" här>>

Uthyrningen >>

Uthyrning

Vår hyrpersonal hjälper gärna till att hitta den perfekta utrustningen för dig och din familj. Kom in så hjälper vi dig direkt.
Verkstaden >>

Skidverkstaden

På Välkomstcentret finns också våra experter från verkstaden, ifall din utrustning behöver lite valla eller annan omvårdnad.

Kontakt:
+46(0)280-96200