Aktiviteter

Snö är fantastiskt!

Det finns ju otroligt många saker man kan göra när de vita flingorna har bildat ett täcke på marken. Hos oss på Kläppen står förstås skidåkningen i fokus, och för dig som mer eller mindre vägrar ta av dig skidorna finns massor av roliga aktiviteter att förgylla dagarna med. Hör du till dom som gärna vilar från skidåkningen ett tag, men som ändå vill göra något roligt, ja då finns massor att göra för dig också. Här hittar du våra aktiviteter.

 • Morgonskidåkning

  Börja dagen med härlig skid och snowboardåkning på nypistad manchester eller i härlig nysnö en stund innan alla andra vaknar.

 • Pulkakväll

  Vi öppnar Sparvens lift och backe endast för dig som vill susa ner på snowracer eller pulka. Vi lånar ut ett begränsat antal snowracers och hjälmar.

 • 8848 Parksession

  Hopptävling i juniorparken för alla upp till 18 år. Varje vecka utses en vinnare i tre olika kategorier; snyggast grab, snyggast snurr och störst utve...

 • Kläppen cup

  Utmana familj och vänner i en rolig parallellslalom tävling, först till mål vinner!

Trollaktiviteter

 • Trolle cup

  Rolig veckoavslutning för alla barn tillsammans med Trolle och Trolla. Tävlingen inleds med en rolig uppvärmning och sedan får barnen, så fort eller sakta de vill, susa ner mellan mjuka trollfigurer och tunnlar, medan alla hejar på! I Trolle cup är alla barnen vinnare och får en överraskning och en trollkram vid målgång.

 • Trolle & Trollas skattjakt

  Bara Trolla vet var skatten är gömd, därför blir det ett spännande och klurigt äventyr att hitta hennes skattkista. Trolle har varit hjälpsam och gjort en skattkarta som leder genom barnbackarna och juniorparken.

 • Trollsafari

  Följ med Trolle och Trolla på ett roligt skoteräventyr! Uppe i den hemliga skogen besöker vi Trolle och Trollas gömställe, där det bjuds på äkta trollbulle och trollsaft. Turen tar ca 40 min och bjuder på många överraskningar.

 • Trollbus

  Trolle och Trolla älskar att åka skidor och att leka med alla barn, och här finns möjligheten att ta några svängar eller bara säga hej till Trolle och Trolla.

BOKA SKIDSKOLA ONLINE

Lektioner från nybörjarnivå till det mest avancerade, förboka din skidskola...

Skidskola online >>

Övriga frågor: skidskola@klappen.se

BOKA PRIVATLEKTIONER

Läs mer >>