Kläppen Snowpark

I Kläppen Snowpark är det proffs som säkerställer kvaliteten.

Förmodligen är det just därför Kläppen Snowpark utsetts till Sveriges bästa nio år i rad. Vi tror nämligen inte att teoretiska kunskaper räcker för att bygga landets bästa hopp, tvärtom behövs de som hoppat halva sitt liv. Det är dom som vet exakt hur snön ska ligga för att hoppen, upplevelsen och utmaningen ska bli optimal. Och det är kanske det som skiljer oss från andra.

Kläppen Snowparks pistmaskiner, som formar och underhåller alla parker körs alltid av skickliga parkåkare. De har en "inbyggd" känsla för hur en riktigt bra snowpark ska utformas. Den gedigna kunskapen, tillsammans med maskiner som till fullo är utrustade med avancerade aggregat, samt den fantastiska tillgången till snö, är det som skapar de perfekta förutsättningarna. Förmodligen är det därför människor från hela Europa väljer att besöka oss och Kläppen Snowpark.

Här finner du både den röda och svarta linjen, de två mest avancerade pisterna vi har.

Blue Line Parken har support av den närliggande knappliften vilket gör att du kan se dina kompisar åka i parken när du själv tar liften upp igen!

Här kan du följa Casper, Jennie-Lee och Lucas nya tricktips. Den 14:e oktober släpper vi säsong två av Kidz To Kidz Park School.

Juniorparken ligger ovanför barnområdet och påminner på många sätt om Kläppens stora snowpark. Du hittar samma hopp, rails och boxar, fast i mindre format.