Trail Run

Nyhet för denna sommar!

Trail Run Kläppen
Trail Run Röda 3,7km

Vi är stolta att presentera våra nya Trail Run leder! Trail running är löpning på naturstigar och kan vara bland det bästa för själen. Dessa leder är väldigt tuffa och är riktiga utmaningar. Bli inte lurad av att de är korta i distanserna.

Våra Trail Run leder:
Kläppen Vertical Challenge - 320 fallhöjdsmeter!
Med sina 320 höjdmeter kan du nu prova både din psykiska och fysiska förmåga i Kläppen Vertical Challenge. Från botten till toppen,  vi lovar att du kommer känna av denna utmaning i kroppen. Starten är nere vid Kläppens camping och målet är Toppstugan - med sin magiska utsikt. Om du har en GPS-klocka - så finns det även ett så kallat segment i appen Strava. Ett segment är sträcka - där man kan jämföra sig mot andra eller med sig själv. En perfekt utmaning helt enkelt!

Kläppen Trail Run - Röd - 3,7 km
Denna led är stundtals väldigt tuff med branta backar, korsning av vattendrag och klassisk skogslöpning i trollskog. Bli inte lurad av den korta distansen, denna är tuff. Start och mål är Kläppens camping. Finns också som Strava segment.

Kläppen Trail Run - Blå - 3,1 km
Med samma start och mål som den röda trail run leden, men viker sedan av åt vänster i en skogsstig. Denna är lite lättare än den röda och kan vara en bra start på din traillöpning. Finns också som Strava segment.

Tips/Varningar

  • Ta det lugnt första gången du springer på ny led. Underlaget på dessa leder är allt utom platt. Är du inte försiktig kan du stuka foten.
  • Även fast det är varmt kan det vara skönt med skydd för benen i form av långa strumpor eller tights. Du kommer få slag av kvistar m.m på benen.
  • Är det varmt så se till att du får i dig vatten före och efter löpturen. Gärna under passet också.