Spela minigolf i Sälen

Bara så ni vet, har vi på Kläppens Camping en sprillans ny mingolfbana. Det är en riktigt utmanande rackare på nio hål.

Vid receptionen på Kläppen camping finns en ny utmanande mini-golfbana med 9 hål. Perfekt aktivitet att göra tillsammans med hela familjen!

Pris: 40 SEK per person. Hyrs i campingens reception.

Minigolf i Sälen med hela familjen

Om ni känner för en lugn och avslappnande runda eller verkligen vill dra igång tävlingsnerverna i familjen, så är det bara att komma förbi. Banan med tillhörande klubbor att hyra finns vid receptionen. Om ni vill kan vi även ge förslag på andra roliga aktiviteter. Välkomna!

Ta ett dopp

För varmt för minigolf? Varför inte ta ett dopp i Västerdalälvens uppfriskande vatten. Annars finns ju Möjligheten att ge sig ut på ett kanotsafari. Om ni paddlar kanot i Västerdalälven är ni omgivna av fin natur samtidigt som ni kan ha tur att se vilda djur.

Kanske något mer aktivt?

Precis vid Kläppens Camping finns tre MTB- och cykelcross-leder som också är riktigt roliga. Om ni är sugna på något lite mer fartfyllt alltså. I Sälen har vi flera  skonsamma och vackra vandringsleder. Vi vill verkligen rekommendera vandringen till Hemfjällstugan som bjuder på trevlig vandring och riktigt fina vyer, hela vägen. 

Gröna Kläppen

I sommarskruden visar sig Sälen och Kläppen, med sitt underbara läge vid Västerdalälven, från en helt annan sida. Låt lugnet och grönskan skölja bort det gångna årets jobbstress, och slappna av. Väl hos oss kommer ni märka att det går ganska fort att bara ta dagen som den kommer i fjällets harmoniska omgivningar.