Karelius kött & deli

ett klassiskt brasseri

Tempot är lugnt, den rustika miljön får dig att vilja sitta och njuta en stund. Känslan är brasseri med klassiska rätter och en förkärlek till det lokala. I köket råder full aktivitet och det provsmakas och diskuteras för att få den perfekta smakupplevelsen, då spelar det ingen roll om det handlar om kålpudding till lunch eller kött från den lokala leverantören på kvällen. Allt ska stämma och harmoniera. För luncherna gäller vällagad husmanskost, gärna kreativt och med tydliga smaker. Vill du så går det utmärkt att ta ett glas vin, redan till lunch.

När det bakas pizza hämtas inspiration från Italien och smakpanelen består av byns barn som är snabba att hissa och dissa. Gästerna kan därför vänta sig en pizzameny som passar hela familjen.

Puttes, soft afterski i loungen på Brasserie Karelius med goda drycker och tilltugg från charken. Onsdag-lördag 15.00-17.00

Dagens lunch

Karelius hemlagade Husman:

Pyttipanna med kokta rödbetor och pressgurka

Karelius Polpette färserad kubb serveras med linguinipasta, tomatsås samt parmesan.

Pizza take a way fr. 15.00

Lunch-Pizza Våra bagare har valt ut några härliga pizzor till lunch

SKIDÅKARLUNCH
Med dagens rätt samt à la carte från det goda köket.
Alla dagar, 11.30–15.00
Pris: från 99 SEK.

KVÄLLSTID
Brasseri med klassiska rätter och utvalda råvaror i en varierande meny med rötterna i det svenska köket och inspiration från all världens mat. À la carte och pizza.
Tisdag-söndag 17.00–22.00

PIZZA
Kläppens härliga skidåkarpizzor äter du på Karelius Kött & Deli eller tar med hem.
Tisdag-söndag 17.00–22.00
Take a way från 15.00, torsdag-lördag vecka 4-6

För bordsbokning och take away pizza 0280-962 41.

Boka bord