Väder just nu:

-1°

60 cm

Öppna backar: 0 st

Öppna liftar: 0 st

Öppna skidspår: 0 st

Dela på Facebook Twitter

Sportlov i Sälen
Bo i Sjungarbacken weekend (tors-sön) vecka 7, 4+2 bäddar pris från: 2 499 SEK.
Boka erbjudande på telefon 0280 962 00 (mån-sön: 08:30-18:00)
Läs mer om sjungarbacken här >>

Kläppen i Sälen bjuder på fantastiska förhållanden i pister, snowparks och längdspår. Sammanlagt har vi 30,8 km pist, 3 snowparks och 4 längdspår öppet. I tisdags passade vi på att ta en vända på berget, är du nyfiken på att se hur vi hade det?  Ta en titt på den senaste videobloggen >>

Du kanske behöver träna inför Vasaloppet eller familjen längtar efter att susa nerför Kläppens pister? För dig som ännu inte har bokat sportlov så finns det weekend (tors-sön) under vecka 7 kvar att boka. Pris från 2 499 SEK 4+2 bäddar i Sjungarbacken.

Kläppen är Sälens sydligaste skidanläggning
Till skillnad från andra delar av Sälenfjällen ligger inte Kläppen på kalfjället, utan mjukt inbäddat i granskogen på Horrmundberget. Det ger en ombonad känsla och skydd mot vinden om det råkar blåsa.

Skidåkning på Kläppen
Kläppen är en personlig och charmig skidanläggning som bjuder på omväxlande skidåkning för hela familjen. Här kan du åka skidor i fyra vädersträck och njuta av solen hela dagen. Oavsett vilken nivå du befinner dig på kan du hitta utmaningar som passar just dig i Kläppen. Från välbonade salsgolv där nybörjare kan få en mjukstart till luftgropsframkallande nedfarter som till exempel Lostupet och Snövesslan. Sedan finns ju Kläppen Snowpark med lite extra utmaningar för dig som vill åka i en av Sveriges bästa snowparks.
 
Hela utbudet av logi hittar du på logisidorna >> 
Ring oss mer en gärna så hjälper vi dig att hitta det du söker.

*Erbjudandet gäller nya bokningar på utvald logi. Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. Kläppen reserverar sig mot slutförsäljning.


SOCIALA MEDIER
Dela med dig av en bild, ställ en fråga, "checka in" eller skriv en rad om din upplevelse hos oss. Vi svarar så fort vi kan.

klappenski/klappenski
        @klappenski@klappenski            @klappenski@klappenski            KLäppen Ski Resort ABKläppen Ski Resort


Boka online

Videoblogg

Sociala medier

Samarbetspartners

Kläppen i sociala medier

Kontakta oss

Tel: 0280-96 200
Fax 0280-96 260

Annonsera

Här syns ditt företag
Läs mer

Snögaranti